Systime Kurser står for...

... kvalitet og gode oplevelser!

Vi laver kurser, der vægter faglighed, didaktik, pædagogik og oplevelse ligeligt. Et kursus fra Systime skal på den ene side give dig ny viden og nye værktøjer til brug i din undervisning. På den anden side skal det være en god oplevelse, du husker tilbage på som noget mindeværdigt.

Alle vores kurser er skabt i et tæt samarbejde med erfarne kursusledere og dygtige forfattere. Kursuslederne, foredragsholderne og workshoplederne har for de flestes vedkommende en tilknytning til Systime som enten forfattere eller redaktører, og de lægger alle mange kræfter i at udvikle de helt rigtige kurser til jer.

Samtidigt sørger vi for at knytte eksterne foredragsholdere til et udvalg af vores kurser forskere, undervisere og andre, der er eksperter inden for deres felt.

Alle vores kursusaktiviteter kan du finde beskrevet herinde. Men vi sørger hele tiden for at holde dig orienteret om de nyeste tiltag gennem nyhedsbrevet Systime Ajour.

Du kan også kommentere på vores kurser og komme med forslag til nye aktiviteter. Det hele foregår i blog-universet lab.systime.dk.

Tilmeld dig Ajour og bliv løbende opdateret om vores nyeste kurser.

Gå på opdagelse i vores kursustilbud og bliv inspireret til din undervisning!

Mange hilsner

Morten Larsen

Projektleder på Systime Kurser