Denne side er under udfasning. Find opdateret vejledning på ibog.dk

Seneste nyt

Mine Materialer – gem dine egne søgefiltre

På MinKonto kan du indrette siden Mine Materialer, så du får vist et udpluk af dine udgivelser, der opfylder bestemte kriterier.

Det gør du ved at oprette søgefiltre, som matcher bestemte:

  • uddannelsesretninger
  • fag
  • niveauer
  • kategorier.

Du kan gemme dine søgefiltre, så du let kan skifte mellem visningerne.

Tidligere opdateringer

Nu kan du opleve MinKonto i en ny, forbedret udgave. Herunder kan du læse om de væsentligste forbedringer.

Mine materialer

Bedre overblik

På siden Mine materialer finder du en ny, overskuelig oversigt, der giver overblik over alle dine udgivelser. Udgivelserne er samlet på ét sted, så du let kan få adgang til dem. Ud for hver titel kan du se licenstypen for den pågældende udgivelse, fx ajourPlus, iBibliotek® eller enkeltbrugerlicens (udløber xx-xx-xx).

Filtrér efter fag

På siden Mine materialer er det nu muligt at filtrere udgivelserne efter fag. Herved kan du eksempelvis få vist alle dine udgivelser til dansk.

Søg i alle dine materialer

På siden Mine materialer er det nu muligt at bookle, dvs. søge på indholdet i alle dine tilgængelige titler. Det kan være anvendeligt til at finde et specifikt emne i flere iBøger®, og som lærer kan du bruge funktionaliteten, når du sammensætter et forløb i Forløbsbyggeren.

Fagtilmeldinger

Tilmeld dig flere fag og retninger

På siden Fagtilmeldinger kan du som underviser nu tilmelde dig fag på flere uddannelsesretninger. Hvis du fx underviser på mere end en uddannelsesretning, kan du således holde dig orienteret om og få adgang til nye udgivelser på alle relevante retninger.

Elever og lærere

På siden Elever og lærere kan du som administrator af eNøgler nu få vist en komplet oversigt over samtlige elever og lærere på din skole/afdeling, der har oprettet en brugerprofil på MinKonto. Du kan søge på navn eller e-mail, og du kan også se, hvornår den pågældende lærer eller elev har oprettet sig.