Nyheder

Af Anders Dahl, Iben Engberg, Erik Erstrup, Dorte Granild, Rie Gravesen, Andreas Halskov, Martin Houlind, Malene Moesgaard Ludvigsen, Anders Lysne, Mimi Olsen, Henrik Rytter og Hans Oluf Schou

iBog® levendebilleder.systime.dk
Fås også som trykt bog

Levende billeder er netop udkommet i en nyskrevet og opdateret udgave, hvor alle områder er tilpasset den nye læreplan og vejledning i mediefag på C- og B-niveau i gymnasiet og hf.

Levende billeder er med sine mange elevaktiverende opgaver og sit fokus på både teori og praksis grundbogen i mediefag.

Udgivelsen behandler filmens historie og indeholder desuden forskellige metoder til filmanalyse.

Læs meresystimeNyt

Andet til faget

Af Henning Bøtner Hansen og Maria Rebekka Holm Andersen
Andreas Halskov (red.)

iBog® dekortemedieformater.systime.dk
Fås også som trykt bog

De korte medieformater giver en grundig introduktion til det stadigt voksende felt af korte fortællinger og spænder fra det velkendte som fx filmtraileren, musikvideoen, reklamen, titelsekvensen, den klassiske kortfilm, spots og kampagnefilm til det nye som de virale videoer, selvpræsentationer, videodagbogen, remix'es, webisodes.

Læs meresystimeNyt

Genrefilm og filmgenrer

Basisbog til arbejdet med genrefilm i mediefag og dansk.

genrefilmogfilmgenrer.systime.dk

Genrefilm og filmgenrer giver mulighed for at arbejde med populære genrer som fx horror, science fiction, den romantiske komedie, melodrama og superheltefilm på et begrebsmæssigt og analytisk sikkert niveau.

Udgivelsens teori og opgaver inviterer til at omforme elevernes intuitive forståelse af genrer til en teoretisk og analytisk forståelse. Målet er at skabe overblik og skærpe elevernes kritiske sans.

Se alle udgivelser til mediefag på shop.systime.dk