iBog®: virksomhed.systime.dk
Fås også som trykt bog.

I Virksomhedsøkonomi iBog® finder du alt, hvad du skal bruge til din undervisning i virksomhedsøkonomi i grundforløbet samt på på A- og B-niveau. Udgivelsen som iBog® samler teori og opgaver ét sted. Det betyder, at eleverne kan gå direkte fra teori til opgaver – uanset om eleverne skal afslutte faget på A- eller B-niveau.

Følg udviklingensystimeNyt

Virksomhedsøkonomi B & A1 (Læreplan 2017)

Udgør en del af iBogen: virksomhed.systime.dk

I Virksomhedsøkonomi B & A1 finder du teori-stoffet til din undervisning i virksomhedsøkonomi i grundforløbet samt på på B-niveau og første del af A-niveau.

Kan købes som selvstændig bog på shop.systime.dk.

Virksomhedsøkonomi A2 (Læreplan 2017)

Udgør en del af iBogen: virksomhed.systime.dk

Bogen er en fortsættelse af Virksomhedsøkonomi B & A1 og rummer teori-stoffet til virksomhedsøkonomi i sidste del af A-niveau.

Kan købes som selvstændig bog på shop.systime.dk.

iBog®: deleoekonomi.systime.dk

En introduktion til deleøkonomi – suppleret med praktiske eksempler. Deleøkonomi iBog® bevæger sig i feltet omkring teknologi, tillid, forretningsmodeller, arbejdsmarked og demokrati. Relevant teori illustreres med aktuelle eksempler og cases som airbnb, Upwork og Wikipedia.

Følg udviklingensystimeNyt

iBog®: skriv.systime.dk

Skriv økonomisk er en tværfaglig opgavebog, der styrker elevernes skriftlige kompetencer og forståelse af de økonomiske kompetencer.

Følg udviklingen på systimeNyt

Din digitale fagpakke til virksomhedsøkonomi – 11 iBøger®

  • Søg på tværs i alle titler
  • Byg dine egne forløb

Se fagpakken til virksomhedsøkonomi

2014-iBøgerne til VØ forsvinder ikke, men vil fortsat være tilgængelige, indtil de sidste elever på den gamle ordning er færdige med at bruge dem – for Virksomhedsøkonomi A's vedkommende vil det sige sommeren 2020.

2014-iBøgerne vil dog kun blive opdateret i begrænset omfang fra 2017.

Se alle udgivelser til virksomhedsøkonomi på shop.systime.dk.