Vil du være med til at udvikle næste generation af Systimes digitale og interaktive undervisningsplatform – iBog®?

Lige nu søger vi udviklere til vores kompetente og højt specialiserede IT-team bestående af dygtige UX'ere, forretningseksperter samt front- og backend-udviklere. Hos Systime bliver du del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, en uformel tone og kort vej fra idé til handling.

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

Du er en erfaren frontend-udvikler med en solid værktøjskasse, og du trives i et åbent og udfordrende miljø. Du vægter den sunde løsning frem for den hurtige. Du er lyttende og dialogbaseret, men vil også gerne påvirke løsningerne. Du ser det som en naturlig del af dit arbejde at dele ud af din erfaring og viden.

Du har erfaringer med og kompetencer indenfor disse teknologier:

  • HTML, CSS (SCSS) og Javascript
  • Vue, Angular eller React
  • NodeJS
  • PHP (PHP 7+)

Har du også kendskab til alle eller nogle af disse teknologier, er det et plus:
TYPO3 CMS, REST, GraphQL, CI/CD (Continuous Integration /Delivery), Cloud Miljøer (AWS), GIT og Jira.

OM SYSTIME

Vi er frontløbere og markedsførende inden for udvikling af online undervisningsmaterialer i Danmark og beskæftiger ca. 60 medarbejdere. Vi har til huse i moderne, lyse, hyggelige lokaler få minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård. Omgangstonen afbalancerer og kombinerer det kollegiale og uformelle med det fokuserede og produktive. Vi har attraktiv frokostordning og holder jævnligt fester og udflugter.

Systime er en del af Gyldendal koncernen, som i alt rummer lidt over 500 ansatte. Gyldendal A/S tæller udover Systime også datterselskaberne Guide2Know, MentorDanmark og Publizon.

UDDYBENDE SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at kontakte IT teamleder Henrik Kirk Larsen på hkl@systime.dk eller på telefon 4292 9038.

TILTRÆDELSE

Snarest muligt.

ANSØGNING SENDES TIL

HR-chef Lene Fischer-Mogensen på hr@systime.dk.