Vi har travlt med udvikling af Systimes forskellige digitale og interaktive produkter til undervisning. Derfor har vi brug for en dygtig og kompetent person, der kan udfylde rollen for en af vores UX/UI designere, der er i lykkelige omstændigheder og skal på barsel.

OVERORDNEDE OPGAVER

Som UX designer kommer du til at arbejde på næste generation af vores kerneprodukt iBogⓇ samt andre digitale værktøjer til digital publicering af undervisningsmateriale på danske uddannelser.

Du kommer til at arbejde i et team af kompetente og højt specialiserede frontend og backend-udviklere, UX designere og forretningseksperter, altsammen i et spændende og inspirerende udviklingsmiljø midt i Aarhus.

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor design eller UX
  • Minimum 2 års erhvervserfaring som UX designer med interaktionsdesign, digital design, prototyping og user research
  • Solid værktøjskasse med metoder og strategier til at skabe konkrete designartefakter ud fra indsigt og viden om brugerne
  • Kan fremvise en portfolio med UX produkt designs
  • Erfaring med arbejde i tværfaglige teams på projekter, hvor der indgår udviklere, produktledere og andre interessenter

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Stillingen er et tidsbegrænset barselsvikariat med start hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior UX Designer Mikkel Michelsen på mim@systime.dk eller på telefon 3017 7705.

DIN ANSØGNING

Hvis du kan se dig selv som vores nye barselsvikar, sender du ansøgning og CV i en samlet PDF til hr@systime.dk.

OM SYSTIME

Systime er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, en uformel tone og kort vej fra idé til handling.

Vi er frontløbere og markedsleder inden for udvikling af online undervisningsmaterialer til gymnasieuddannelserne i Danmark og beskæftiger ca. 60 medarbejdere. Vi har til huse i moderne, lyse, hyggelige lokaler få minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård. Vi har attraktiv frokostordning og holder jævnligt fester og udflugter.

Systime er en del af Gyldendal koncernen, som i alt rummer lidt over 500 ansatte. Gyldendal A/S tæller udover Systime også datterselskaberne Guide2Know, MentorDanmark og Publizon.