Ligger der en forfatter gemt i dig?

Hos Systime er vi altid på udkig efter nye og kreative forfattere, som vil være med til at udvikle undervisningsmateriale til gymnasiet af høj kvalitet.

Hvis nedenstående vækker din interesse, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du er velkommen til at sende dit forslag til Lene Fischer-Mogensen på LFM@systime.dk.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som forfatter på Systime har du adgang til landets bedste publiceringsplatform. Vi udgiver titler som iBog®, eBog eller papirbog – i alle tilfælde med fokus på høj kvalitet og optimal brug af det valgte medie.

Alle forfattere har gavn af faglig sparring. Derfor får du som forfatter tilknyttet en redaktør – en faglig specialist, der typisk er en erfaren underviser. Derudover vil du gennem hele processen være tilknyttet en projektleder, der kan give dig råd og vejledning om projektets forløb og hjælpe til med alt det praktiske.

Hos Systime er der også mulighed for at arbejde i forfatterteams. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan overskue projektet alene, kan arbejdet i forfatterteams lette arbejdsbyrden. Derudover gør forfattersamarbejde det muligt at samle spidskompetencer inden for et fagområdes forskellige nicher. Gennem vores store netværk kan vi ofte være behjælpelige, hvis du har behov for at finde en medforfatter.

Mange af Systimes udgivelser inkluderer brug af video, lyd, interaktivitet, tests m.m. Du skal ikke bekymre dig om det tekniske - det hjælper vi dig med.

Vi sørger for markedsføring og salg af din udgivelse. Vores kommunikationsafdeling sørger for produktion af alle annoncer og andre reklamematerialer, og du bliver naturligvis taget med på råd sammen med din projektleder og redaktør.

Endelig giver vi dig mulighed for tæt kontakt med brugerne af dit materiale. Det er en stor tilfredsstillelse for vores forfattere at kende brugernes ønsker og meninger, så vi sammen kan lave det allerbedste undervisningsmateriale.

Hvad vi søger hos dig?

Da kvalitet er et nøgleord, er det vigtigt, at du besidder en solid faglig kompetence inden for dit felt, og at du har sans for at formidle dit stof.

Du behøver ikke at have et færdigudviklet projekt, før du kontakter os - tværtimod. Faktisk siger vores erfaring, at der er store fordele ved en tidlig kontakt mellem forfatter og forlag. På den måde kan du tidligt i processen få gode råd om manuskript, illustrationer m.m.

Læs mere i vores Forfattervejledning