Du skal oprette en MinKonto, hvis du vil købe adgang til en af Systimes udgivelser eller på anden måde bruge en digital udgivelse, som du allerede har adgang til.

MinKonto er dit personlige space på Systimes website. Det er gratis og nemt at oprette en MinKonto. Du skal altid logge ind på MinKonto når du vil anvende en af Systimes digitale udgivelser. På denne måde fungerer siden både som dit personlige område med fx oversigt over tilmeldinger, men også som dit personlige bibliotek.

Hvad kan du på MinKonto?

  • du kan aktivere Systimes e-nøgler, som giver dig adgang til dine digitale udgivelser.
  • du har alle dine digitale undervisningsmaterialer samlet ét sted
  • du har en aktuel oversigt over dine fagtilmeldinger.

På MinKonto findes der tre brugertyper:

  • Elev/studerende, der omfatter alle personer under uddannelse.
  • Lærer/underviser, der omfatter alle undervisere.
  • Privat/andet, der omfatter alle andre en ovenstående.

Som underviser kan du på MinKonto tilmelde dig dine interessefag hos Systime, og få relevant information om nye udgivelser, lærereksemplarer til halv pris, inspirationskurser m.m. direkte i din inbox.

For at få adgang til MinKonto, skal du oprette dig som bruger. Dit brugernavn er din mailadresse, og dit password vælger du selv.

Hvad gør du, hvis du glemmer dit password til MinKonto?

Hvis du glemmer dit password, klikker du blot på 'Glemt adgangskode' og angiver den email-adresse, du er oprettet med. Du vil umiddelbart herefter få mulighed for at forny din adgangskode.

Du kan altid ændre dine oplysninger og fx skifte skole eller fag under Min profil.

Læs Systimes registreringsvilkår for MinKonto.