Registrering

På MinKonto registrerer vi dine oplysninger efter følgende retningslinier:

  • Oplysningerne bruges alene til administration og udvikling af MinKonto og af Systimes ydelser på internettet
  • Systime videregiver ikke personoplysninger til eventuel trediepart
  • Systime kan publicere indhold på din forside i MinKonto.

Personoplysninger

Dine personlige oplysninger er beskyttet af kombinationen af din email-adresse og den adgangskode, du selv har valgt. Kun ved brug af disse oplysninger er det muligt at få adgang til dit personlige område, MinKonto, på systime.dk. De personoplysninger, som du angiver i MinKonto, skal være korrekte.

Ifølge Databeskyttelsesforordningen har du mulighed for at få indsigt i registreringen af de oplysninger, der vedrører dig. Ved at henvende dig til Systime kan du få oplyst, hvilke informationer Systime har registreret på din brugerprofil, formålet med denne registrering, og hvorfra oplysningerne stammer. Læs mere i vores persondatapolitik.

Hvis du mener, at Systime ikke bruger dine personoplysninger korrekt, kan du gøre indsigelse mod denne brug. Det vil normalt betyde, at du bliver slettet som bruger.

Som bruger er du i øvrigt omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov.

Brugernavn og adgangskode

Ved registrering vælger du din egen adgangskode, som skal være på minimum 8 tegn. Det er vigtigt at vælge adgangskode med omhu, så andre ikke kan gætte den og benytte den. 

Du bør derfor undgå almindelige ord og i stedet anvende kombinationer af store og små bogstaver samt tal og specialtegn, som ikke umiddelbart har nogen sammenhæng.

Dit brugernavn og din adgangskode skal behandles fortroligt, da du holder selv ansvaret for følger af et eventuelt misbrug.