Systime

Danmark i 1800-tallet behandler en bred vifte af emner inden for perioden med fokus på såvel samfundets strukturer og politiske begivenheder som på socialhistorie og levevilkår for mænd, kvinder og børn i forskellige befolkningsgrupper. 

 

Vælg produkt for at læse mere

"I Katrine Charlotte Busks præcise fremstilling kommer vi omkring Danmark som både stormagt og småstat, udvikling og levevilkår på landet og i de voksende storbyer samt den politiske udvikling, herunder Grundloven."

"De forholdsvis korte kapitler er gennemillustrerede med fotos, tegninger og malerier, herunder den ene klassiker efter den anden fra guldalderen. Hvert kapitel har en række afsluttende forståelsesspørgsmål, og der er opgaver og kilder til det hele.

Danmark i 1800-tallet er en sikker undervisningsbog, der nok skal finde sit publikum og fungere som introduktion til periodens spændende temaer. Dem kan man så dykke videre ned i ved andre lejligheder. Men den viser også den fysiske bogs stigende afhængighed af i-bogens muligheder, for det er med det ekstra materiale, at bogen virkelig fungerer som en god undervisningsbog med et bredt anlagt emne."

 – GYMNASIESKOLEN, 2023

 

”…. et virkelig godt eksempel på, hvorfor det er godt med nyt undervisningsmateriale til velkendte emner. [...] i‑bogen rummer […] et righoldigt materiale, som lægger op til at lave fagligt solidt, metodisk velfunderet og nutidsrelevant undervisning i emnet.

”… oplagt at anvende i forbindelse med Dansk-historie-opgaven.”

”… et forståeligt sprog, hvor nye begreber forklares godt.

”... et meget brugbart billedmateriale samt mulighed for at vise emnernes nutidsrelevans…”

”Opgaverne er spændende, varierede og lægger på til at arbejde med remediering. Der er inspiration til at arbejde i mange retninger.”

”Alt i alt en godt gennemarbejdet, inspirerende og meget anvendelig bog.”

– Historielærerforeningen/noter, november 2023

Danmark i 1800-tallet

Vælg dit produkt
Fra 26.00 DKK Ekskl. moms
Group 7 Copy 4 Gratis levering