Kristian Jørgensen

For ottende år i træk vinder dygtige forfattere hos Systime en pris for et undervisningsmateriale af særlig høj kvalitet.

Stort tillykke til forfatterne Soffy Langballe Løvschall og Maibrit Schmitt. Med udgivelsen Kreative produktioner i dansk – en øvebog modtog de to forfattere i går en velfortjent hæder i form af en GULD-pris ved kåringen af Europas bedste undervisningsmaterialer.

Med iBogen sætter forfatterne fokus på skriveglæde og sprog i danskfaget gennem en række varierede, klare og instruktive øvelser.

Soffy Langballe Løvschall og Maibrit Schmitt er begge erfarne gymnasielærere, og de har med succes ladet deres elever arbejde med kreative produktioner i dansk. “Ved at lade eleverne arbejde med produktioner, bliver de fortrolige med danskfagets genrer, de får en følelse af ejerskab og bliver bedre til at analysere tekster”, lyder det fra forfatterne.


Relaterede artikler
HF-lærere har skrevet årets bedste undervisningsbog
Lærere fra Randers står bag Europas bedste undervisningsmateriale
Egenproduktioner i dansk gør elever til bedre analytikere

 

Om forfatterne

Maibrit Schmitt, Randers HF og VUC
Soffy Langballe Løvschall, Randers HF og VUC

 

Om prisen

På bogmessen i Frankfurt uddeles der hvert år priser til Best European Learning Materials Awards (BELMA) til udvalgte undervisningsmaterialer, som udmærker sig ved at besidde særlige kvaliteter.

Det er 10. gang, at et undervisningsmateriale fra Systime løber med en pris. Det vidner om forlagets evne til, i samarbejde med dygtige forfattere, at levere undervisningsmaterialer af høj kvalitet, der kombinerer nytænkning og udnyttelse af internetmediet i undervisningen.