Sidste år hjalp I os med at finde ordet 'bookle'. Nu har vi igen brug for jeres hjælp.

At Bookle® vil sige at søge i en iBog®, på tværs af flere iBøger® eller med iBibliotek® at søge på tværs af samtlige iBøger®.

Jeres opgave:

Lav en kort og kreativ video, der fortæller, hvordan I bookler.

Det skal indgå i videoen:

  1. Ordet 'bookle'
  2. Eksempler på flere måder at søge på. Find inspiration her
  3. Max længde 60 sek.

Har du og din klasse et godt bud? Så deltag i konkurrencen om 10.000,- til fx klassens studietur eller studentervogn.

Alt det med småt

KONKURRENCEBETINGELSER
Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 1. november til den 15. december 2017. Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at bruge copyrightbehæftet materiale i videobesvarelsen – medmindre der er indhentet tilladelse hos copyrighthaver.
Skoleklasser i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ved at deltage i konkurrencen accepterer man samtidig, at Systime må offentliggøre klasse, skole og by på vinderklassen på de medier, som Systime anvender. Vinderklassen modtager deres præmie umiddelbart efter, at de har fået at vide, at de har vundet, ved at Systime kommer og besøger klassen og overrækker præmien.

SÅDAN VINDER I
Et dommerpanel af ansatte ved Systime udvælger de tre bedste bud blandt alle indsendte bud den 1. december 2017. De tre bedste bud offentliggør vi, så I kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde. Hvis afstemningen ender uafgjort, vil der blive trukket lod blandt klasserne. Vinderklassen får direkte besked.
For at modtage præmien skal vinderen kunne identificeres som en skoleklasse.

PRÆMIEN
Præmien er DKK 10.000,- til brug som en samlet klasse. Præmien kan ikke udleveres til en enkeltperson.

HVAD SKAL I ELLERS VIDE?
Systime vil på intet tidspunkt sælge eller videregive jeres informationer til tredjepart. Systime benytter udelukkende jeres informationer til at kontakte jer, hvis I vinder.
Ansatte hos Systime må ikke deltage i konkurrencen. Systime forbeholder sig ret til løbende at revidere eller ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Systime er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.
Systime afholder alle præmieafgifter. Skulle en klasse eller skole, som følge af præmien pådrage sig et skattemæssigt ansvar, påtager Systime sig dette ansvar.
Systime forbeholder sig retten til at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Systime sig retten at tjekke op på og evt. ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrence udbydes af Systime A/S, Sonnesgade 11, 8000 Aarhus C.

Copyright Systime A/S 2017