Det er muligt at slette en deltagers forsøg og således give din elev eller kursist mulighed for at tage samme deltest igen.

  1. Find og åbn den test, hvor der er brug for et nyt forsøg, og klik på funktionen Resultater i menuen i venstre side
  2. Vælg den rette deltager og find resultaterne af den deltest, du ønsker at slette
  3. Klik på rød skraldespand yderst til højre for deltesten
  4. Bekræft at du vil slette.
  5. Nu er forsøget slettet.

Når forsøget er slettet, kan eleven eller kursisten tage den samme deltest igen og svare på spørgsmålene.