Seneste udgivelser

Idræt C – teori i praksis (Læreplan 2017)

Idræt C

En grundbog til idræt på C-niveau, der forener teori og praksis.

Af Jette Engelbreth, Claus Estrup, Rasmus Pöckel, Ellen Sig, Jan Kahr Sørensen, Kristian Overgaard, Ole Schultz Larsen, Ask Vest Christiansen

iBog® idraetc.systime.dk
Bog 162 sider, 4. udgave

Idræt C – teori i praksis iBog® imødekommer fagets nye eksamensstatus med et øget fokus på eksemplariske forløb, som kan bruges direkte til eksamen. Derudover er bogen udvidet med nye kapitler om idrætspsykologi samt sundhed og fysisk aktivitet. Endvidere er samtlige kapitler opdateret og justeret.

Fås som iBog® og papirbog.

Læs mere og deltag på lab.systime.dk

Øvrige udgivelser til idræt

Idræt B – Idrætsteori

Jesper Franch, Bo Isaksen, Per Jørgensen og Niels Vogensen
Claus Estrup (red.)

iBog® idraetb.systime.dk
Bog 304 sider

Idræt B iBog® præsenterer fire afsnit med hovedområderne:

  • Den moderne idræts historie
  • Idræt – for alle eller for dig selv?
  • Sundhed – det gode liv på krykker?
  • Fysiologi, anatomi og træningslære

De teoretiske afsnit følges op af arbejdsopgaver, der både uddyber teorien og inspirerer til at stille nye spørgsmål til teorien.

Fås som iBog® og papirbog.

Andre relevante udgivelser

Skak – alle fag på ét bræt

Af Christian Skjødt Pedersen, Christian Kyndel Pedersen, Erik André Andersen, Hanne Hautop, Jesper Breining, Lars Schandorff, Martin Knudsen og Tor Rønnov. Jesper Breining (red.)

iBog® skak.systime.dk

Kapitlet om idræt i Skak ser på spørgsmål som: Er skak en sport eller en idræt? Hvad sker der, hvis vi betragter skak som en sport?

Du får en række øvelser til idrætsundervisningen, der viser, hvilken rolle fysisk form spiller for mentale præstationer. Og verdensmestre som Bobby Fischer og norske Magnus Carlsens forklarer, hvorfor det er vigtigt for skakspillere at holde sig i fysisk form.

Visse sportsbegreber kan overføres til skakspillet. I håndbold har man screeninger. Prøv selv, om du kan finde en ”screening” i skak og dermed vinde en brik fra modstanderen:

Dit digitale idrætsfag – 5 iBøger®

Se alle udgivelser til idræt på shop.systime.dk.