De korte medieformater

Af Henning Bøtner Hansen og Maria Rebekka Holm Andersen
Andreas Halskov (red.)

iBog® dekortemedieformater.systime.dk
Bog
De korte medieformater giver en grundig introduktion til det stadigt voksende felt af korte fortællinger og spænder fra det velkendte som fx filmtraileren, musikvideoen, reklamen, titelsekvensen, den klassiske kortfilm, spots og kampagnefilm til det nye som de virale videoer, selvpræsentationer, videodagbogen, remix'es, webisodes.

Bogen vil give eleverne teoretisk viden om disse medieformer og konkrete værktøjer til både at analysere dem og til selv at prøve kræfter med at producere egne bud på disse minifilmsformater.

Udkommer efterår 2018 som iBog® og papirbog.

Læs mere og deltag på lab.systime.dk

Levende billeder

Af Anders Dahl, Erik Erstrup, Rie Gravesen, Martin Houlind, Anders Lysne, Mimi Olsen, Jan Oxholm, Henrik Rytter og Hans Oluf Schou

iBog® lb.systime.dk
Bog

Levende billeder er med sine mange elevaktiverende opgaver og sit fokus på både teori og praksis grundbogen i mediefag.

Udgivelsen behandler filmens historie og indeholder desuden forskellige metoder til filmanalyse.

Genrefilm og filmgenrer

Genrefilm og filmgenrer

Basisbog til arbejdet med genrefilm i mediefag og dansk.

genrefilmogfilmgenrer.systime.dk

Genrefilm og filmgenrer giver mulighed for at arbejde med populære genrer som fx horror, science fiction, den romantiske komedie, melodrama og superheltefilm på et begrebsmæssigt og analytisk sikkert niveau.

Udgivelsens teori og opgaver inviterer til at omforme elevernes intuitive forståelse af genrer til en teoretisk og analytisk forståelse. Målet er at skabe overblik og skærpe elevernes kritiske sans.

Se alle udgivelser til mediefag på shop.systime.dk