På vej

Tysk B – grundbog til tysk

iBog®: tyskbbogen.systime.dk

Udgivelsen indeholder emner som Multikulturelles Deutschland, Terrorismus, Im Keller og Wirtschaftskrise – Wirtschaftswunder.

Der kommer i alt 6 emner. Hvert emne er bygget op på samme måde: Einstieg, Texte zum Thema, Lust auf mehr?, Deutsch sprechen, Deutsch schreiben og Ausstieg.

Læs indlægget Følg den nye grundbog til tysk bsystimelab.

Nyheder

Aus aktuellem Anlass

iBog®: ausaktuellemanlass.systime.dk

Med blikket rettet mod Tyskland, Schweiz og Østrig har udgivelsen fokus på de nye kompetencebegreber. Materialet indeholder mange kommunikative øvelser og har vægt på skriftlighed og progression. Teksterne vil være læst op af 'native speakers'.

Henvender sig til 2. og 3. g-niveau og udkommer i løbet af efteråret 2017.

Læs mere og deltag på lab.systime.dk

Udgivelser revideret ifm. reformen

Niemals vergessen

iBog®: niemalsvergessen.systime.dk

Udgivelsen er opdateret til reformens nye kompetencekrav samt fokus i tyskfaget på øget kommunikation og mundtlighed. Det betyder, at der vil blive tilføjet en række nye opgavetyper med fokus på at anvende kompetencebegreberne.

Tysk du kan tale

iBog®: tysktale.systime.dk

Træner et anvendelsesorienteret tysk gennem taskbaserede øvelser og har derfor fokus på at få eleverne til at bruge sproget aktivt og korrekt.

Tysk virksomhedskommunikation

iBog®: tyskvirksomhed.systime.dk

Udgivelsen arbejder målrettet med den globale kompetence. Desuden indeholder udgivelsen opgaver, hvor eleverne øver deres skriftlige kompetencer og forståelse af, hvilket sprog der bruges i forskellige professionelle forbindelser.

Se alle udgivelser til tysk på shop.systime.dk.