Systime Solutions udvikler og sælger systemer til produktion og distribution af webbaseret læringsmateriale. Systemerne bruges af forlag i ind- og udland, herunder Systime Forlag.

Du vil indgå i IT-udviklingsteamet og være med til at forme og udvikle systemer, der skaber mulighederne for fremtidens undervisning - nationalt og internationalt.

Om dig

Du er uddannet datalog eller lignende. Du har arbejdet med hele web-stack'en i flere år. Du vægter den sunde løsning højere end den hurtige. Du er en holdspiller og arbejder godt sammen med andre. Du kan både lære fra dig og lytte. Du opfatter brugernes brugssituationer, behov og ønsker som dybt relevante for dit arbejde.

Vi forventer, at du er ekspert i:

  • objektorienteret programmering
  • PHP, JavaScript, Sass/LESS og GIT.

Du har erfaring med:

  • Apache webserver
  • MySQL
  • Cloud-miljøer. Systimes systemer kører i Amazon Web Services.
  • Continuous Integration.

Arbejdsvilkår

Du vil indgå i en IT-udviklingsafdeling med otte fuldtidskolleger. Afdelingens fokus er at bygge de bedste systemer til udvikling af de bedste undervisningsmaterialer.

Der er semi-fleksible arbejdstider, så der kan opnås en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. Vi arbejder i 2-ugers sprints og i opgaveløsningen er der stor frihed under stort ansvar.

Du vil få løn efter kvalifikationer.

Om Systime

Vi er 60 ansatte tilsammen i Systime Solutions og Systime Forlag. Vi har til huse i moderne, lyse, hyggelige lokaler få minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård. Omgangstonen afbalancerer og kombinerer det kollegiale og uformelle med det fokuserede og produktive. Vi har attraktiv frokostordning og holder jævnligt fester og udflugter.

Uddybende spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte udviklingskoordinator Christer Vindberg på cvi@systime.dk.

Tiltrædelse

Snarest.

Ansøgningsfrist

Løbende. Vi venter på de rigtige.

Ansøgning sendes til

Digital direktør Søren Peter Sørensen på sps@systime.dk.