Systime Solutions søger en dygtig UX designer

Systime Solutions udvikler og sælger en platform til produktion og distribution af web first undervisningsmaterialer. Platformen anvendes af forlag og andre typer virksomheder i ind- og udland, herunder vore nærmeste kolleger i Systime Forlag.

Vi søger en dygtig UX designer, gerne med udviklingserfaring, til vores IT-udviklingsteam. Du kommer til at sparre og idéudvikle med flere frontend- og backend-udviklere, samt andre interessenter.

Om dig

  • Du har mindst 3 års erfaring med UX design, meget gerne kombineret med en relevant uddannelse inden for UX, f.eks. cand.it.
  • Du er en stærk formidler og kan argumentere for dine valg af løsninger.
  • Du er fortrolig med udarbejdelse af prototyper - baseret på data om brug - i relevante værktøjer.
  • Du kan designe smukke og simple brugeroplevelser fra idé til implementering.
  • Du vægter den funktionelt og æstetisk rigtige løsning højere end den hurtige.
  • Du opfatter brugernes brugssituationer, behov og ønsker som dybt relevante for dit arbejde.
  • Du forstår at udnytte internettets mange muligheder, og du kender begrænsningerne.
  • Du kan fremvise adskillige eksempler på løsninger af høj kvalitet, som du har lavet.
  • Erfaring med HTML, JavaScript og CSS preprocessors (Sass/LESS) er en fordel.

Arbejdsvilkår
Du vil indgå i en IT-udviklingsafdeling med 10 fuldtidskolleger. Afdelingens fokus er at bygge de bedste systemer til udvikling af de bedste undervisningsmaterialer. IT-udviklingsteamet samarbejder tæt med brugere og med kolleger fra andre teams.
Der er semi-fleksible arbejdstider, så du kan opnå en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. Vi arbejder i 2-ugers sprints. I opgaveløsningen er der stor frihed under stort ansvar.
Du vil få løn efter kvalifikationer.

Om Systime
Vi er tilsammen i Systime Solutions og Systime Forlag 60 ansatte. Vi har til huse i moderne, lyse og hyggelige lokaler få minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård. Omgangstonen kombinerer det kollegiale og uformelle med det fokuserede og produktive. Vi har attraktiv frokostordning og holder jævnligt fester og udflugter. Et godt arbejdsmiljø og grønne løsninger prioriteres højt.
Systime er en del af Gyldendal koncernen, som i alt rummer lidt over 500 ansatte. Gyldendal A/S tæller udover Systime også datterselskaberne Rosinante & Co, Guide2Know, MentorDanmark og Publizon.

Uddybende spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte udvikler Morten Pless på mpl@systime.dk.

Tiltrædelse
Snarest.

Ansøgningsfrist
Løbende.

Ansøgning sendes til
Digital direktør Søren Peter Sørensen på sps@systime.dk.