Få fri adgang til cases, strategisk analysemodel, spørgeramme og minileksikon

Virksomhedens Verden findes i såvel iBogsformat som i trykt udgave. Udgivelsen giver en anvendelsesorienteret fremstilling af kernestofområderne: Virksomhedens forretningsmodel, Organisation, ledelse og økonomi, Omverden og konkurrenceforhold og Strategi og marketing.

Tilrettelæggelsen af stoffet lægger op til elevernes praktiske arbejde med at identificere, analysere og forsøge at løse problemstillinger i alle typer virksomheder, både offentlige og private: Startup virksomheden, den socialøkonomiske virksomhed og den bæredygtige virksomhed.

Der er nu fri adgang til en række cases, der dækker de forskellige virksomhedstyper, samt en strategisk analysemodel og en overordnet spørgeramme, der kan bruges i casearbejdet. Desuden kan der hentes støtte i et erhvervsøkonomisk minileksikon. De nævnte dele er ikke inkluderet i den trykte bog. Åbningen af cases giver mulighed for at anvende i- og pBog sideløbende og fleksibelt. iBogsformatet indebærer den fordel, at cases løbende kan holdes opdateret.


Vis alle nyheder