Breaking news: Systime lancerer newsfeed for undervisere

På forsiden af systime.dk kan du som underviser nu lade dig rive med af den nyhedsstrøm, der løber ned over siden og skvulper over med læringsrelevant indhold. I dag lancerer forlaget nemlig et helt nyt newsfeed. Her er faglighed og aktualitet de bærende elementer – vi kalder det: SystimeNyt

‘Forbered din klasse til eksamen i innovation’og‘Digital læsning kan fremme læring’. Dette er blot nogle af de overskrifter, der møder dig, når du bevæger blikket ned ad forsiden på Systimes hjemmeside. Her kan du nu gå på opdagelse i forskelligt læringsrelevant indhold. Det fortæller kommunikationsleder Kristian Jørgensen.
“SystimeNyt er den nye indgangsside på systime.dk, hvor forfattere fortæller om arbejdet med deres udgivelser, og Systimes deler artikler fra undervisningsverdenen tillige med nyheder fra forlaget”.

Dialog mellem undervisere, forfattere og forlag
SystimeNyt er et newsfeed. Men det er også et rum, som lægger op til dialog mellem undervisere, forfattere og forlag – et krydsfelt, som, Systime i dag ved, skaber de bedste undervisningsmaterialer.
“Vi ønsker, at det skal være nemt og overskueligt for undervisere at holde sig orienteret og deltage i udviklingen af undervisningsmaterialer til deres fag,” siger Kristian Jørgensen. Øverst har du mulighed for at sætte kryds ved dine fag. På den måde ser du kun det indhold, der er relevant for dig.
“Med systimeNyt kan undervisere selv tilpasse nyhedsstrømmen, så nyhederne matcher deres fag og faginteresser,” forklarer kommunikationslederen.

Alt samlet ét sted
Når du scroller ned gennem siden med de fængende overskrifter og indbydende billeder, spotter du måske et indlæg eller to, som du i forvejen kender. For selvom systimeNyt er et nyt koncept, så har Systime længe publiceret læringsorienteret indhold på forskellige platforme.
For ti år blev det selvstændige website systimeLab lanceret. Her har undervisere indtil nu kunnet læse forfatterindlæg om udgivelserne. Forlaget udgiver også løbende artikler fra undervisningsverdenen – både online og på tryk. Det nye er, at det hele nu bliver samlet ét sted. Ønsket om dette kommer fra undervisere, forklarer Kristian Jørgensen.
“SystimeNyt er blevet til i samarbejde med en række undervisere på forskellige uddannelser. Flere undervisere har givet udtryk for, at det ville være en god idé med et website mindre at skulle forholde sig til. Det opnår vi ved at samle nyhederne ét sted, som mange undervisere besøger i forvejen”.

"Vores kommunikation er en proces, som løbende forbedres"
Kristian Jørgensen forklarer, at systimeNyt er det seneste resultat af den løbende udvikling af forlagets kommunikation.
“Ligesom vi betragter udgivelser som processer, så betragter vi også kommunikationen om dem som processer, der løbende kan forbedres. SystimeNyt er resultatet af den seneste udvikling,” fortæller han.

På systimeNyt er nyhedsstrømmen allerede stærk. Så husk at holde øje med, hvilke nyheder der flyder forbi til dine fag.


Vis alle nyheder