Religion C, Religion B og Religionsportalen

I forbindelse med 2017-reformen planlægger vi at opdatere grundbøgerne til religion: Religion – teori, fænomenologi, metode (Religion B), Grundbog til Religion C og Religionsportalen, således at grundmaterialet til religionsfaget på hf og stx matcher de nye krav. Det er målet at opdatere og forbedre, men samtidig at bibeholde de styrker bøgerne allerede […]

I forbindelse med 2017-reformen planlægger vi at opdatere grundbøgerne til religion: Religion – teori, fænomenologi, metode (Religion B), Grundbog til Religion C og Religionsportalen, således at grundmaterialet til religionsfaget på hf og stx matcher de nye krav. Det er målet at opdatere og forbedre, men samtidig at bibeholde de styrker bøgerne allerede har, således at bøgerne bliver ved med at være fundament for undervisningen i religion på hf og stx.

Der vil bl.a. blive arbejdet med:

  • Revision af tekstudvalg
  • Implementering af innovationsøvelser
  • Tilpasning af lærervejledninger
  • Fagets terminologi i lyset af reform 2017
  • Styrkelse af teori- og metode

Religion – teori, fænomenologi, metode og Grundbog til Religion C findes både som iBog og trykt bog. Religionsportalen findes kun som iBog og giver eleverne mulighed for at arbejde virtuelt og interaktivt med religionsfaget.


Vis alle nyheder