Glæd dig til Tysk B grundbogen

Masser af mundtlige øvelser, tekstbaseret skriftlighed og værktøjskasse med grammatik og analysemodeller. Her finder du næsten alt :-)

Eksamensrelevante emner. Tysk B har 7 kapitler med hvert sit emne. Du kan læse alle emnerne i sin helhed, eller du kan plukke i dem og bruge lige det, der passer til dine planer.

Tekster. Til hvert emne er der knyttet flere tekster med en lang række af tilhørende opgaver. Vi har valgt teksterne, så de dækker emnet bredt og med det udvidede tekstbegreb for øje. Du kan altså finde alt lige fra gammelt til nyt, litteratur til sagprosa og videoer til sange.

Mundtlige øvelser. Ud over øvelserne til teksterne finder du også et væld af mundtlige øvelser, der kun er emnebaserede. Nogle øvelser er korte, og eleverne kan gå til dem impulsivt og med minimal forberedelse. Andre øvelser kræver lidt mere forberedelse, men munder også ud i høj grad af mundtlighed.

Tekstbaseret skriftlighed. Det er vigtigt for os, at grammatik og skriftlighed ikke bliver oplevet som noget isoleret. Derfor har vi valgt at behandle et grammatisk område til hvert kapitel og lade teksterne og emnet danne baggrund for øvelserne.

Werkzeugkasten. Sidst men ikke mindst indeholder bogen et kapitel, som dine elever kan bruge, når de har brug for en hjælpende hånd. Der er et grammatikafsnit med små forklarende videoer og de mest almindelige grammatiske bøjninger og et afsnit med analysemodeller og nyttige vendinger til næsten alle genrer.

Der er fri adgang til Tysk B iBog® i udgivelsesfasen.

Rigtig god fornøjelse

Heidi og Sus


Vis alle nyheder