ØkonomiNU er på vej i en ny udgave

Henrik Kureer er godt i gang med 3. udgave af den populære grundbog Økonomi NU. Alle kapitler med tilhørende grafer og tabeller er opdateret, så det afspejler den seneste udvikling på området. Fx har dansk økonomi nu for alvor lagt finanskrisen bag sig. Samtidig er den globale økonomi tilsyneladende ramt af globaliseringsafmatning. Desuden har Henrik Kureer […]

Henrik Kureer er godt i gang med 3. udgave af den populære grundbog Økonomi NU.

Alle kapitler med tilhørende grafer og tabeller er opdateret, så det afspejler den seneste udvikling på området. Fx har dansk økonomi nu for alvor lagt finanskrisen bag sig. Samtidig er den globale økonomi tilsyneladende ramt af globaliseringsafmatning. Desuden har Henrik Kureer benyttet lejligheden til at slanke bogen, selv om det endnu er for tidligt at sige hvor meget.

ØkonomiNU er selvfølgelig tilpasset gymnasiereformen 2017. I kølvandet på gymnasiereformen, hvor problembaseret opgaveløsning er i fokus, er det vigtigt, at eleverne har adgang til en lærebog, der målrettet formidler den viden og de kompetencer, som faget kræver, og som samtidig gør eleverne i stand til på egen hånd at tilegne sig stoffet. Som noget nyt bliver der formuleret opgaver der specifikt lægger op til at arbejde problemorienteret.

Den bærende ide i bogsystemet er stadig at formidle samfundsøkonomiske problemstillinger i et jordnært sprog, hvor det faglige stof forklares grundigt og pædagogisk.

Den trykte teoribog til ØkonomiNU forventes at udkomme primo maj 2018. Der bliver sendt et frieksemplar til alle faggrupper.

Arbejdshæftet udkommer umiddelbart derefter. Desuden udkommer iBogen ØkonomiNU i en ny udgave – klar til skolestart 2018. Du kan allerede nu bladre i teoristoffet i den nye iBog til ØkonomiNU.


Vis alle nyheder