Erhvervsret bliver til Erhvervsjura

I forbindelse med gymnasiereformen ændrede erhvervsret navn til erhvervsjura og blev samtidig udvidet fra C-niveau til C- og B-niveau. Holdet bag udgivelsen – Anne Lind Gleerup, Ulla Rosenkjær og Karen Willemann – er ved at lægge sidste hånd på en ny, “reformeret” udgivelse, nemlig Erhvervsjura C&B – juraens grundregler. Vi pusler stadig med rentegninger og […]

I forbindelse med gymnasiereformen ændrede erhvervsret navn til erhvervsjura og blev samtidig udvidet fra C-niveau til C- og B-niveau.

Holdet bag udgivelsen – Anne Lind Gleerup, Ulla Rosenkjær og Karen Willemann – er ved at lægge sidste hånd på en ny, “reformeret” udgivelse, nemlig Erhvervsjura C&B – juraens grundregler.

Vi pusler stadig med rentegninger og andet godt, men du har allerede nu mulighed for at orientere dig i det nye materiale.

Noget af det nye i fht Erhversvret C er sondringen mellem C- og B-niveau, som er tydeligt markeret i indholdsfortegnelsen.

C-niveau er helt klar til skolestart 2018, mens B-niveau først vil være helt færdigt primo 2019. De næsten færdige kapitler til B-niveau er dog tilgængelige fra august.

Hvis man skal smugkigge i udgivelsen, anbefaler forfatterne kapitel 22. Fysiske personers hæftelse da, dette kapitel er omskrevet pga. de nye regler på ægteskabsområdet.

Der er fri adgang i udgivelsesfasen. Du og dine elever skal blot logge ind på MinKonto


Vis alle nyheder