En bruger stiller kvikke spørgsmål om afsætningsudgivelser

Hvad er egentligt forskellen på: Afsætning til EUD/EUX, Afsætning F-C til EUD/EUX (læreplan 2019) og Afsætning B til EUX (læreplan 2017)?

En bruger spørger:

  • Hvordan kan det være, at I udgiver endnu en bog til afsætning F-C?
  • Hvad er forskellen på de to bøger?

Den velkendte ibog Afsætning til EUD/EUX tager afsæt i læreplan 2016, men kan naturligvis fortsat bruges i det omfang, man supplerer med elementer fra den nye bog.

Vi har udelukkende læreplansopdateret indholdet med teoriindhold om forretningsmodeller og kundeservice.

Fundamentet er en fiktiv familie og fiktive virksomheder/butikker i en by, hvor der opstår eksempler til underbygning af teorien i krydsfeltet mellem familiemedlemmer og virksomheder. Det kan være både en fordel og en ulempe. Indtil nu har det været nødvendigt at benytte denne udgivelse, da ikke alt indhold har været på plads i den nye.

Aktuelt er alt indhold ny tilgængeligt i den "reformfitte" Afsætning F-C til EUD/EUX (læreplan 2019), som der er fri adgang til frem til udgivelse primo december 2019.

Lidt bonusinfo:

Afsætning B til EUX (læreplan 2017) dækker, som titlen markerer, netop B-niveauet og finder anvendelse på studieåret på EUX. Udgivelsen opdateres i december måned, idet ændringer i opgaver og cases i moderudgivelsen også står igennem på EUX-versionen.


Vis alle nyheder