Ny udgave af Erhvervscase klar til skolestart 2018

Jeanette Hassing, Mona Rask Langerhuus og Gitte Hoff Møller har i løbet af foråret opdateret iBogen Erhvervscase, så den lever op til læreplanens krav. Vi er stadig ved at finpudse mht fotos og rentegninger, men materialet er allerede nu så tilpas færdigt, at man kan orientere sig i det. iBogen Erhvervscase introducerer eleverne […]

Jeanette Hassing, Mona Rask Langerhuus og Gitte Hoff Møller har i løbet af foråret opdateret iBogen Erhvervscase, så den lever op til læreplanens krav. Vi er stadig ved at finpudse mht fotos og rentegninger, men materialet er allerede nu så tilpas færdigt, at man kan orientere sig i det.

iBogen Erhvervscase introducerer eleverne til centrale begreber inden for erhvervscase, fx kritiske succesfaktorer. Casemetodens faser belyses, og der er fx en fyldig introduktion til at indsamle og bearbejde data i relation til erhvervscase.

Som noget nyt er kreative processer en del af erhvervscase. iBogen indeholder derfor et afsnit om det. Der er fx også et afsnit om gruppearbejde, hvor gruppedannelse og grupperoller præsenteres.


Vis alle nyheder