Økonomisk grundforløb år 1

Systime har modtaget ganske mange kommentarer om vores materialer til Økonomisk grundforløb. Det er formentlig affødt af, at faget er nyt, og at der er tale om ny udgivelse. Forfatterne har gennemgået alle kommentarerne. I løbet af den næste måneds tid bliver nogle af de mange brugerhenvendelser implementeret i udgivelsen som iBog, hvor forfatterne mener, […]

Systime har modtaget ganske mange kommentarer om vores materialer til Økonomisk grundforløb. Det er formentlig affødt af, at faget er nyt, og at der er tale om ny udgivelse. Forfatterne har gennemgået alle kommentarerne. I løbet af den næste måneds tid bliver nogle af de mange brugerhenvendelser implementeret i udgivelsen som iBog, hvor forfatterne mener, at det er relevant.

Det gælder fx opgavernes placering i iBogen, som har voldt både elever og undervisere en del hovedbrud. Vi tager konsekvensen og placerer opgaver sidst i hvert kapitel på samme måde som i VØ.

Persontypetesten: Hvordan tænker du økonomisk? bliver opdateret, så den i endnu højere grad afspejler, i hvor høj grad man er mest Pernille eller Peter. Desuden bliver det også muligt at tage testen flere gange og gemme resultaterne, så man kan sammenligne resultaterne, fx før og efter at man har gennemført ØG.

Derudover skruer vi lidt på nogle af illustrationerne, hvor vi har fået tilbagemeldinger om inkonsistens og manglende konsekvens.

Desuden bliver materialet udvidet med nye cases hen over sommeren.

Vi har valgt at vente til næste år med at opdatere skattesatser og SU.

I småtingsafdelingen har vi besluttet at droppe sondringen mellem cases og PBL. En enkelt forældet video er blevet udfaset og en af de mere avancerede interaktiviteter er blevet skjult.

En opdateret Økonomisk grundforløb ligger klar til dig og dine elever primo august.


Vis alle nyheder