ØkonomiNU i ny udgave

Der var en gang et lille land – og så kom der en finanskrise, som efter et par år var nogenlunde overstået. Økonomien sætter rammer for politikernes valgmuligheder – og i en global verden er verdensøkonomiske bølgeskvulp et grundvilkår. Der er ikke noget nyt i at bølgerne går højt i samfundsøkonomien, men de internationale […]

Der var en gang et lille land – og så kom der en finanskrise, som efter et par år var nogenlunde overstået.

Økonomien sætter rammer for politikernes valgmuligheder – og i en global verden er verdensøkonomiske bølgeskvulp et grundvilkår. Der er ikke noget nyt i at bølgerne går højt i samfundsøkonomien, men de internationale konjunkturer slår i stadig større grad igennem i Danmark. Det er fx en af grundene til at velfærdsstaten er under pres på en ny måde.

Mange kender allerede ØkonomiNU som en veloplagt og velskrevet grundbog i samfundsøkonomi. ØkonomiNU udkommer nu i en opdateret og slanket udgave. Materialet udkommer dels som iBog, dels som trykt teoribog og arbejdshæfte.

Forfatter Henrik Kureer leverer igen en rundtur i dansk og international økonomi, hvor eleverne bliver introduceret til alt, hvad man bør vide for at være klædt på til økonomi på A-niveau i samfundsfag.

Teoribogen ØkonomiNU er på vej i trykken – opgaverne er endnu ikke helt klar, men du kan allerede nu danne dig et indtryk af materialet på ØkonomiNU


Vis alle nyheder