Tag et vue på temaopgave om e-conomic

Forfattergruppen har netop tilføjet opgaver i kapitel 6 med to registreringsopgaver og en temaopgave i e-conomic.

Virksomhedsøkonomi F-C til EUD/EUX – Grundbog til faget Virksomhedsøkonomi på niveau F-C til EUD/EUX.

Registrering i e-conomic er populært som supplerende stof.

Disciplinen er praksisnær og hands-on. Doseret og placeret rigtigt, giver emnet eleverne en rigtig god økonomiforståelse, da de hurtigt grejer logiske sammenhænge i et økonomisystem.

Den nye Temaopgave: Økonomistyring i e-conomic bakker kernestoffet fra kapitel 2: Virksomhedens økonomiske proces fint op med en sammenhængende opgave i flere trin. Delopgaverne kan foldes ud, efterhånden som eleven når frem i processen, hvor de kan læne sig op ad overskuelige instrukser under opgaveløsningen.

Temaopgaven tager udgangspunkt i en kontoplan for selskaber og kan bides op i naturlige elementer. Vi anbefaler at afvikle temaopgaven på en blokdag, så eleverne kan fordybe sig og arbejde koncentreret med emnet. Der er også mulighed for at arbejde tværfagligt i samarbejde med informationsteknologi.

Bemærk, at delopgaverne som støtte rummer en vejledende løsning, der kun er synlig for validerede lærere.

På vej er forøvrigt quizelementer, hvor eleverne løbende kan kontrollere deres svar, og et indstik i området Til Pluslærere, hvor forfattergruppen deler forslag til afviklingen.

Vi hører meget gerne fra jer med jeres erfaringer med brugen af temaopgaven. Med jeres altid konstruktive input får vi mulighed for at tilpasse opgaven, så den spejler behovet.


Vis alle nyheder