Biologibogen C

Biologibogen C udkommer skolestart 2018 i en version målrettet c-niveau. I stedet for den klassiske opbygning har forfatterne valgt at tematisere bogen med tre temaer – Brygmester – lav den bedste øl!, Livet er en fest? og Naturen – din fremtid? For at gøre bogen mere konkret og nærværende for eleverne følger […]

Biologibogen C udkommer skolestart 2018 i en version målrettet c-niveau.

I stedet for den klassiske opbygning har forfatterne valgt at tematisere bogen med tre temaer – Brygmester – lav den bedste øl!, Livet er en fest? og Naturen – din fremtid?

For at gøre bogen mere konkret og nærværende for eleverne følger man en fiktiv elev i hvert tema, som er nysgerrig på emnet, men som har brug for mere viden. På den måde bliver kernestoffet præsenteret og forklaret. Der er lagt vægt på håndgribelige eksempler, krydret med figurer og videoer.

I starten af hvert tema er der overordnede opgaver og hvert tema sluttes desuden af med en række arbejdsspørgsmål. Øvelsesvejledninger er tilgængelige for alle i ajourplus. I hvert tema er der et karriereinterview med henholdsvis Brygmester Claus Christensen fra Munkebo Brewery, Lektor på bioanalytikeruddannelsen Anja Dalsgaars Jørgensen på UCL og Biolog Heidi Vinther fra miljøstyrelsen.

Bogen og iBogen kan bruges både af stx, htx og hf.


Vis alle nyheder