Ny, udvidet og opdateret 3. udgave af Sociologisk set snart på gaden!

Sociologisk set har været en succes siden 2009. Nu kommer en ny og opdateret udgave af bogen, der er aktuel til B- og særligt til A-niveau, idet teori-delen er opprioriteret og udvidet. Bogen er fortsat bygget op omkring tema-baserede kapitler med fokus på elevaktivering og anvendelsesorientering, og undervejs i kapitlerne stilles der opgaver og øvelser, […]

Sociologisk set har været en succes siden 2009. Nu kommer en ny og opdateret udgave af bogen, der er aktuel til B- og særligt til A-niveau, idet teori-delen er opprioriteret og udvidet. Bogen er fortsat bygget op omkring tema-baserede kapitler med fokus på elevaktivering og anvendelsesorientering, og undervejs i kapitlerne stilles der opgaver og øvelser, der kræver at eleverne arbejder selvstændigt og undersøgende. Opgaver og indhold tager hensyn til nye reformelementer som eksempelvis statistisk usikkerhed og medborgerskab.

Bogen er udvidet med nye temaer der kan engagere eleverne i undervisningen, eksempelvis ’social kontrol’, ’fake news’, ’radikalisering’, ’præstationssamfundet’ og ’badekultur’ og er opdateret med den nyeste empiri som fremstilles i let tilgængelige tabeller og figurer. Bogens temainddeling gør, at den kan læses i dens helhed til at dække bekendtgørelsens krav, men enkelte kapitler kan også udvælges i forbindelse med tema-baseret undervisning – fx i forbindelse med flerfaglige forløb eller større skriftlige opgaver.

Sociologisk set kom på gaden første gang i 2010 og udkommer nu i 3. udgave september 2018 som iBog og som trykt bog umiddelbart derefter.


Vis alle nyheder