Bliv eksamensklar til dansk A på EUX

EUX-eleverne skal til skriftlig eksamen i dansk på A-niveau. Her får du greb til at klæde eleverne på med et overblik over eksamensgenrerne og vink til at knække grammatiske udfordringer.

Guide til skriftlig dansk htx og teknisk eux - Indføring i de skriftlige genrer på htx og eux.

To spritnye guider tager eleverne ved hånden og guider i de skriftlige discipliner på henholdsvis EUX Teknisk og EUX Merkantil.

Guide til skriftlig dansk hhx/eux klæder eleverne på til at besvare det skriftlige eksamenssæts opgavetyper. Formålet er at støtte eleven i den konkrete skrivesituation ved den afsluttende skriftlige eksamen. Foruden oversigterne, modellerne og eksemplerne indeholder bogen øvelser. Bogen kan læses kronologisk; kapitel for kapitel, eller bruges som opslagsværk.

Guide til skriftlig dansk htx/eux giver en grundig gennemgang af alle de nye opgavetyper. Bogen er skrevet i en letforståelig tone, henvendt direkte til eleven. Hver opgavetype har sit eget kapitel fyldt med tips og gode råd, videoer og øvelser. Derudover finder du et kapitel, der handler om at skrive stil, med to opgavesæt, som eleverne kan øve sig på – proppet med gode tekster og meget mere

Begge guider udkommer også i papirbogsformat maj 2020.

iDansk til EUD/EUX henvender sig primært til C-niveau. Alligevel giver afsnittet om grundlæggende grammatik god inspiration og en række selvrettende øvelser, der også kan støtte eleven med fx tegnsætning.

Desuden tilbyder iDansk helt nye aktuelle opgaver med appel til det tekniske område, hvor vi byder de mange nye brugere velkommen til.

Der er ekstra hjælp at hente i kapitlet om sprog i Håndbog til dansk samt i Styr på sproget, der tager fat på typiske grammatiske fejl.


Vis alle nyheder