Sæt slutspurten ind på GF2

Uanset om det er eksamen eller prøver, som afslutter GF2, så er det nu, slutspurten skal sættes ind med eleverne, så de kan slutte med de bedst mulige resultater i både grundfag og USF.

I grundfagene skal eleverne nu gøres klar til caseeksamen. Med Studievaner på EUD/EUX skabes overblik over de grundlæggende rammer for caseeksamen. Her finder du materiale om Dagrofa og JYSK, der kan bruges enten til eksamen eller til træningsforløb. Til begge virksomheder tilbydes eksempler på caseopgaver

USF skal også afsluttes i løbet af kort tid, og der er masser af inspiration at hente i udgivelsen Uddannelsesspecifikke fag fx om forberedelse af eksamen og præsentationsteknik. Det kan både bruges som samlet udgangspunkt for USF eller som supplement frem mod grundforløbsprøven. iDansk giver desuden inspiration til USF med et temaforløb om Virksomhedskommunikation, der især henvender sig til kontorelever, der har (offentlig) administration som omdrejningspunkt.

De fleste EUX-elever skal videre på studieåret. iDansk giver forslag til at danne bro mellem dansk-faget fra niveau C mod niveau A. Desuden er det en god idé at forberede eleverne på fx mere skriftlighed i afsætning og virksomhedsøkonomi.

I de fleste udgivelser til GF2 tilbydes cases, opgaver, quizzer og andet supplerende materiale, som giver mulighed for repetition og træning for elever på både EUD og EUX.


Vis alle nyheder