Økonomisk grundforløb er opdateret

Forfatterne har i løbet af sommerferien gennemgået alle de mange kommentarer, som Systime har modtaget om Økonomisk grundforløb. Der hvor forfatterne har vurderet, at det var relevant, har vi ændret og opdateret. Det gælder fx opgavernes placering i iBogen, som har voldt både elever og undervisere en del hovedbrud. Opgaverne er nu placeret sidst i hvert […]

Forfatterne har i løbet af sommerferien gennemgået alle de mange kommentarer, som Systime har modtaget om Økonomisk grundforløb. Der hvor forfatterne har vurderet, at det var relevant, har vi ændret og opdateret.

Det gælder fx opgavernes placering i iBogen, som har voldt både elever og undervisere en del hovedbrud. Opgaverne er nu placeret sidst i hvert kapitel på samme måde som i VØ.

Persontypetesten Test din økonomiske adfærd er opdateret, så den i endnu højere grad afspejler, i hvor høj grad man er mest Pernille eller Peter. Desuden bliver det også muligt at tage testen flere gange og gemme resultaterne, så man kan sammenligne resultaterne, fx før og efter at man har gennemført ØG.

Derudover har vi skruet lidt på nogle af illustrationerne, hvor vi har fået tilbagemeldinger om inkonsistens og manglende konsekvens.

Desuden bliver materialet udvidet med nye cases hen over sommeren.

Vi har valgt at vente til næste år med at opdatere skattesatser og SU.

I småtingsafdelingen har vi besluttet at droppe sondringen mellem cases og PBL. En enkelt forældet video er blevet udfaset, og en af de mere avancerede interaktiviteter er blevet skjult.

Så der ligger en opdateret Økonomisk grundforløb ligger klar til dig og dine elever – god fornøjelse.


Vis alle nyheder