Endelig et samfundsfagsmateriale særligt til HTX

Hvis du vil have en opdateret grundbog til samfundsfag med htx som målgruppe, og som opfylder alle krav efter reformen i 2017, så er det SamfNU HTX, du skal vælge. SamfNU HTX indeholder: Inspirerende introduktionsvideoer Forklarende illustrationer og modeller Refleksionsspørgsmål Fokusspørgsmål Interaktive quizzer Øvelser med lærervejledning og Vejledende løsninger Hvert kapitel begynder med en […]

Hvis du vil have en opdateret grundbog til samfundsfag med htx som målgruppe, og som opfylder alle krav efter reformen i 2017, så er det SamfNU HTX, du skal vælge.

SamfNU HTX indeholder:

 • Inspirerende introduktionsvideoer
 • Forklarende illustrationer og modeller
 • Refleksionsspørgsmål
 • Fokusspørgsmål
 • Interaktive quizzer
 • Øvelser med lærervejledning og
 • Vejledende løsninger

Hvert kapitel begynder med en inspirerende, pirrende introduktionsvideo, der lægger op til en aktiverende tilgang til stoffet. Teksterne er korte og skrevet i et lettilgængeligt sprog med mange illustrationer og refleksionsopgaver.

Ud over kapitlerne er der et forslag til PU-forløb til alle ajourPluslærere. Her kommer eleverne til at arbejde med spørgsmål og problemer, og så får de lært hinanden at kende i forskellige samfundsfaglige øvelser.

Opgavetyperne er testet af flere undervisere for at sikre en høj kvalitet og brugbarhed – uanset elevtype. Specielt øvelserne er helt nyudviklede og indeholder aktiverende og problembaserede aktiviteter samt mange udfyldningsark til download.

Oversigt over kapitler:

 1. Samfund, produktudvikling og teknologi
 2. Senmoderne samfund
 3. Kultur og kulturmøder
 4. Partier og ideologier
 5. Politiske beslutningsprocesser
 6. Demokrati
 7. Medier
 8. Velfærd
 9. Økonomi
 10. EU i Europa og verden
 11. Metoder

Indlæggets tags: grundforløbPU-forløbsamfSamfNU HTXSamfundsfag htx


Vis alle nyheder