Innovationsgrundbogen C er udkommet som iBog® og er på vej i trykken

I faget skal eleverne lære om og i innovation! Innovation kan ikke læres i et klasseværelse alene. Eleverne skal ud og møde kommende kunder og brugere. De skal arbejde med innovationsfaglige udfordringer. Sådanne forløb vil naturligt være forskellige fra klasse til klasse (og fra lærer til lærer). Forfatterne har derfor valgt at præsentere en række […]

I faget skal eleverne lære om og i innovation! Innovation kan ikke læres i et klasseværelse alene. Eleverne skal ud og møde kommende kunder og brugere. De skal arbejde med innovationsfaglige udfordringer. Sådanne forløb vil naturligt være forskellige fra klasse til klasse (og fra lærer til lærer). Forfatterne har derfor valgt at præsentere en række teorier og modeller, som du som underviser kan plukke i og kombinere, så de afspejler de undervisningsforløb, som du ønsker at arbejde med i din klasse.

Intentionen med Innovatioinsgrundbogen C har været at udvikle et undervisningsmateriale på et højt fagligt niveau, hvor stoffet præsenteres på en sammenhængende og let forståelig måde. Teorien understøttes med masser af interessante og vedkommende eksempler, opgaver og cases. Innovationsgrundbogen C er en lærebog, der lægger sig tæt op ad det gymnasiale valgfag innovation C.


Vis alle nyheder