NaturgeografiGrundbogen C er udkommet

Forfattere: Jan Winther Jørgensen og Charlotte Skotte Møller Redaktør: Morten Bülow NaturgeografiGrundbogen C er en iBog, som dækker kernestof og supplerende stof til C-niveau i faget naturgeografi på stx – og som også vil kunne anvendes til en stor del af faget geografi C på hf. Indhold: Jordens og landskabernes processer Klima og […]

NaturgeografiGrundbogen C er en iBog, som dækker kernestof og supplerende stof til C-niveau i faget naturgeografi på stx – og som også vil kunne anvendes til en stor del af faget geografi C på hf.

Indhold:

  1. Jordens og landskabernes processer
  2. Klima og vejrs betydning for menneskets livsvilkår
  3. Innovation, bæredygtighed og ressourceforvaltning
  4. Naturgeografis arbejdsformer og eksamen

De tre hovedkapitler (1-3) er inddelt i temaer – fx klimaændringer – og under hvert tema skal eleverne arbejde med en problemstilling – fx Hvordan kan vi mindske fremtidens klimaændringer? Mange steder er der tilknyttet videoer, og under hvert tema er der øvelser, som træner eleverne i fagets faglige mål – fx analyse af kort eller satellitbilleder. Der er derudover vejledninger til eksperimentelle forsøg og feltarbejde og et meget stort antal ordforklaringer.

Kapitel 4 fortklarer fagets arbejdsformer og præsentationsformer.

Samtidig skifter NaturgeografiGrundbogen (som udkom i 2015) titel til NaturgeografiGrundbogen B, så det er tydeligt, at den er målrettet B-niveau i faget naturgeografi.

Se NaturgeografiGrundbogen C

Se NaturgeografiGrundbogen B


Vis alle nyheder