Kom godt i gang med GF1

Et nyt kuld elever er klar til GF1, og Systime er klar med nye tilføjelser i flere udgivelser. Brug fx afsnittet Ny på EUD/EUX i introduktionsfasen og sæt fokus på udvikling af sunde studievaner, elevernes mindset og læringskræfter med forskellige øvelser. I foråret præsenterede Systime Dagrofa som […]

Et nyt kuld elever er klar til GF1, og Systime er klar med nye tilføjelser i flere udgivelser.

Brug fx afsnittet Ny på EUD/EUX i introduktionsfasen og sæt fokus på udvikling af sunde studievaner, elevernes mindset og læringskræfter med forskellige øvelser.

I foråret præsenterede Systime Dagrofa som ny casevirksomhed, og du kan i Studievaner på EUD/EUX finde inspiration til alle fag og eksempler på caseopgaver med afsæt i netop Dagrofa. I Erhvervsfag er der også tilføjet opgaver om Dagrofa i alle kapitler, så der er en rød tråd mellem erhvervsfag og grundfagene. En anden ny tilføjelse i Erhvervsfag er slideshows til hvert afsnit, som kan bruges direkte i undervisningen og giver et nemt overblik over indholdet.

iForløb er et nyt tiltag og indebærer grydeklare forløb – klar til kopiering og tilpasning hos læreren. iForløbene skal give inspiration, lette forberedelsen og skabe sammenhæng og struktur.

iForløbene er opbygget i Forløbsbyggeren, så indholdet kan tilpasses den enkelte klasse. Blandt de første er :

  • Reklamermed udgangspunkt iiDansk
  • Demokratimed udgangspunkt iiSamf.

Vis alle nyheder