Flot anmeldelse af Demokrati – globale og nationale udfordringer

Den højaktuelle temabog om demokratiets udfordringer får flot omtale på DKNYT. Anmelderen Jørgen Bartholdy fremhæver blandt andet bogens grundighed og bredte: “I 12 kapitler bevæger de sig systematisk rundt om emnet, og netop den systematiske opbygning gør, at bogen, som er en undervisningsbog, kan bruges bredere.” Anmelderen fortsætter: “[…] bogen er dog først og fremmest […]

Den højaktuelle temabog om demokratiets udfordringer får flot omtale på DKNYT. Anmelderen Jørgen Bartholdy fremhæver blandt andet bogens grundighed og bredte:

“I 12 kapitler bevæger de sig systematisk rundt om emnet, og netop den systematiske opbygning gør, at bogen, som er en undervisningsbog, kan bruges bredere.”

Anmelderen fortsætter:

“[…] bogen er dog først og fremmest en fremragende undervisningsbog, for studerende i førstegangsvælgeralderen. Til overflod kan undervisere yderligere hente lærervejledninger og ideer til undervisningsforløb på forlagets hjemmeside. Vi andre kan bruge bogen til en bred almindelig orientering eller blot have den liggende i skuffen, som redskab enten til konkrete diskussioner eller som en hjælp til den refleksion over grundlæggende værdier, vi som ansvarlige borgere og vælgere er nødt til at gøre os.”

Vi ønsker forfatterne tillykke med den fine modtagelse og håber, at udgivelsen vil blive brugt flittigt i undervisningen i det kommende valgår.

Anmeldelsen findes online på DKNYT.


Vis alle nyheder