Er du nysgerrig på den nye verden og dens teknologier?

21st Century Mindset er skrevet til dig, der interesserer dig for fremtiden. Hvad vil 3D print og generative design fx betyde for fremtidens bilproduktion? Og hvordan kan såkaldt singleshot learning til robotter ændre produktionsarbejdet?

Ja, hvad betyder den nye verdens teknologier i det hele taget for produktion, ledelse og medarbejdere? Og hvordan skal vi geare os til det nye mindset?

Udgivelsen består af består af tre dele:

  • Del 1 er et snapshot af de nye teknologier.
  • Del 2 ser nærmere på de nye måder, vi i fremtiden vil komme til at arbejde på.
  • Del 3 tager et kig på det mindset, der kan holde dig relevant i fremtiden.Hvad krav stilles der til fremtidens erhvervskompetencer? Hvad kræver den nye verden af os som mennesker? Hvilket mindset holder os relevante i det 21. århundrede?

Udgivelsen er ikke et færdigt opslagsværk og nagelfast portræt af den nye verden, det er umuligt at skabe i en så foranderlig tid. Den er snarere at betragte som en linse, en optik, hvorigennem du kan se verden netop nu, og hvor du kan forberede dig og reflektere over din rolle i den nye verden, som studerende, medarbejder og leder.

21st Century Mindset er skrevet af Louise Oppbrud Jakobsen, digital futurist med speciale i fremtidens arbejde, med bidrag af Preben Mejer og Eske Willerslev. De er ved at færdiggøre udgivelsen og vil meget gerne have input fra jer, hvis I savner noget eller har ideer til teknologier, I ønsker at arbejde med i jeres undervisning.

Du og dine elever har fri adgang til materialet frem til udgivelsen.

I skal blot logge ind med MinKonto


Vis alle nyheder