Fire nye iForløb til PASE på FGU

Til skolestart tilbyder vi fire nye iForløb til faget PASE på FGU. Tag fx udgangspunkt i iForløbet 'Du flytter hjemmefra'.

PASE står for:

  • Privatøkonomi
  • Arbejdspladslære
  • Samarbejdslære
  • Erhvervslære

Til skolestart publicerer vi fire iForløb, et til hvert af emnerne.

'Du flytter hjemmefra' er et iForløb, der tager udgangspunkt i de faglige mål for Privatøkonomi-delen. Samtidig er forløbet designet tværfagligt, idet også fag som matematik, teknologiforståelse, naturfag og dansk drages ind i temaet. Fokus er overordnet livsmestring – dvs. at klæde eleverne på til at begå sig såvel i privat- som arbejdsliv.

iForløb er grydeklare forløb, som du som underviser kan kopiere direkte og bruge i undervisningen ved at dele forløbet med eleverne. Alternativt kan du tilpasse iForløbet til målgruppens behov ved at redigere eller helt slette elementer og tilføje nye elementer, der rammer plet i forhold til behovet. iForløb peger ind i undervisningsmaterialer, der indgår i FGU-pakken.

Læs mere om iForløb her.

Bag formuleringen af iForløbene står Astrid Kjær Nielsen, som har solid undervisnings- og vejledererfaring fra Aarhus HF og VUC og fra skolestart er tilknyttet FGU Aarhus.

Astrid er desuden redaktør på PASE til FGU. Dele af udgivelsen bliver klar til brug fra skolestart. Materialet er frit tilgængeligt frem til d. 1/11-2019, hvor udgivelsen forventes at udkomme.


Vis alle nyheder