Systime søger en kreativ mediegrafikerelev med et stærkt digitalt mindset og lyst til at skabe fremtidens bedste undervisningsmaterialer.

Som elev bliver du en del af forlagets grafiske produktionsgruppe. Her arbejder vi med:

  • Illustrationer, infografik og billedbehandling
  • Udvikling af interaktivt indhold til digitale medier
  • Semi-automatiseret opsætning af trykte bøger
  • Opsætning af annoncer og marketingmateriale til både trykte magasiner og digitale medier
  • Motion-graphics, video, foto og lyd

Om dig

Du brænder for digitale medier og designprocesser, hvor slutproduktet ikke altid kendes på forhånd. Det vil være en stor fordel, hvis du interesserer dig for interaktive medier og video. Måske er du allerede en haj til After Effects og skriver javascript og css flydende? Hvis ikke, er det vigtigt at interessen er der, og at du har appetit på at arbejde med mere end de traditionelle grafiske værktøjer. Som person er du en holdspiller og trives godt med at have mange bolde i luften.

Sammen med din ansøgning vil vi gerne se nogle eksempler på grafiske opgaver, du har løst på eller uden for skolen.

Om os

Systime er Danmarks førende forlag inden for ungdomsuddannelserne. Vi udgiver digitale og trykte materialer til alle de gymnasiale uddannelser. Vores online-platform iBog® er markedsførende og anvendes på tværs af forlag inden for store dele af det danske undervisningsmarked.

Vi bor centralt i hjertet af Aarhus og tilbyder et godt socialt arbejdsmiljø, en attraktiv frokostordning og masser af dejlige kolleger. Vi er omkring 60 faste medarbejdere og arbejder sammen med et stort netværk af forfattere og faglige redaktører. På nuværende tidspunkt har vi flere andre elever fordelt på forskellige afdelinger.

Systime er en del af Gyldendal-koncernen, som i alt rummer lidt over 500 ansatte. Gyldendal A/S tæller udover Systime også Guide2Know, MentorDanmark og Publizon.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte teamleder David Gråbæk på telefon 86 20 31 73.

Kontaktoplysninger:

David Gråbæk
Teamleder

dgr@systime.dk
tlf: 86 20 31 73