• Denne side er under udfasning. Find opdateret vejledning på ibog.dk

Oppetid og tilgængelighed

Vores iBøger® og websites afvikles fra Amazons servere i et yderst fleksibelt og driftsikkert servermiljø, og vi garanterer derfor en oppetid på 99,9 procent. Hvis der forekommer udfald på forbindelsen fra Amazons netværk til brugerens enhed, vil tilgængeligheden være lavere.

Bemærk

Den garanterede oppetid refererer til Systimes serverkapacitet - eventuelle udfordringer der måtte være på de enkelte udgivelser ifm. opdateringer, rettelser, m.m., er ikke dækket af denne.

Eksamenstid og mange brugere

Amazons Cloud giver mulighed for, at vi nemt og hurtigt kan skrue op for vores serverkapacitet, så den er tilpasset trafikken på vores webudgivelser. Selv med mange samtidige brugere, fx under eksamen, leverer vi indholdet problemfrit.

Krav til din computer, internetforbindelse og browser

iBøger® og websites kan bruges på alle computere med internetadgang. Skærmopløsningen skal helst være 1280x800 eller større for at siderne vises bedst. Langt de fleste netbooks og notebooks opfylder dette.

Vi anbefaler en hurtig internetforbindelse, og at du bruger de nyeste versioner af de enkelte browsere – og gerne Firefox, Google Chrome eller Safari.