Systime

Få skræddersyet og kvalitetssikret lektiehjælp fra MentorDanmark

MentorDanmark yder skræddersyet og kvalitetssikret lektiehjælp til grundskole- og gymnasieelever

i hele landet i alle fag – både fysisk og online

Med mere end 5.000 mentorer og 10 års erfaring er MentorDanmark landets største og

mest erfarne lektiehjælpsudbyder på markedet

MentorDanmark har afholdt mere end 1 million timer og hjulpet mere end 70.000 familier landet over

med at skabe skoleglæde og læringslyst gennem lektiehjælp af allerhøjeste kvalitet

 

MentorDanmark er Danmarks største og bedst anmeldte landsdækkende lektiehjælpsudbyder. Siden 2013 har MentorDanmark tilbudt lektiehjælp af højeste kvalitet til børn og unge landet over. Lektiehjælpen er skræddersyet og målrettet til den enkelte elev ud fra behov, mål og interesser, og lektiehjælpen varetages af et stærkt hold af topstuderende, der har fået topkarakterer i de fag, de underviser i. Med mere end 5.000 mentorer placeret rundt omkring i Norden er der rig mulighed for at finde den helt rette mentor til hvert enkelt lektiehjælpsforløb og dermed skabe det gode match, der ikke kun giver faglig udvikling, men også øger skoleglæden. Indtil videre har MentorDanmark hjulpet mere end 70.000 familier landet over og kæmper hver dag for at nå missionen om, at alle børn og unge skal føle en glæde ved at lære.

Lektiehjælp med afsæt i fagmateriale fra Gyldendal og Systime

MentorDanmarks mentorer har adgang til et stort univers fyldt med undervisningsmateriale udviklet af Gyldendal og Systime. I fagmaterialet kan mentorerne gå på opdagelse og finde inspirerende materiale til lektiehjælpsforløbene. Med afsæt i materialet fra Gyldendal og Systime kan mentorerne selv sammensætte og tilrettelægge et skræddersyet og indholdsbaseret lektiehjælpsforløb til hver enkelt elev. I samarbejde med Gyldendal og Systime er der garanti for lektiehjælp af allerhøjeste kvalitet.

Lektiehjælp i alle fag til både grundskolen og gymnasiet

Alle mentorer har som minimum fået 10 eller 12 i deres undervisningsfag, og de kan hjælpe i alle fag på både grundskole- og gymnasieniveau. Det er vigtigt, at fagligheden er i top, derfor har alle mentorer topkarakterer i de fag, de underviser i. Men det er ikke nok, at fagligheden er i top, mentorerne skal også kunne lære fra sig. Derfor er mentorerne nøje udvalgt ud fra både faglige og pædagogiske evner, og de modtager løbende kurser på MentorAkademiet i specialviden om blandt andet ordblindhed, ADHD, læring, motivation og formidling.

En-til-en lektiehjælp der rykker

Første skridt på vejen til et lektiehjælpsforløb er en samtale med en dygtig fagvejleder, som spørger ind til elevens faglige udfordringer, trivsel, fritidsinteresser, motivation for at lære samt eventuelle særlige behov. Samtalen giver en større forståelse for den enkeltes udfordringer og behov, så fagvejlederen kan finde det helt perfekte match blandt de 5.000 dygtige og engagerede mentorer. Vil du gerne kontaktes af MentorDanmark og høre mere om lektiehjælp? Så læg dit nummer nedenfor, og bliv kontaktet inden for 24 timer.

Interesseret i at høre mere om lektiehjælp?

Kontakt MentorDanmark

 

 

 

 

close

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hold dig opdateret på fagspecifikke nyheder, nye udgivelser, gratis webinarer og events.
Tilmeld dig her