Systime

Et nytænkende undervisningsmateriale om kortfilm til i både mediefags- og danskundervisningen.

Vælg produkt for at læse mere

“… vi er oppe på øverste hylde. Det er nybrud i mediedidaktikken, som jeg først og fremmest tænker kommer eleverne til gode, fordi lærebogsteksten, filmeksempler og øvelse står side om side.”

" kommer vi rundt omkring i alle afkroge af genren uden at finde det mindste støv. Værket er veloplagt skrevet."

“… et scoop uden lige at få så eksklusiv adgang til ikke alene filmen, som kan streames direkte fra bogen – men også al det materiale fra råklip, manus, lyd, interviews og andet […] Shorts er et smukt eksempel på, hvad der sker, når undervisningsbranchen arbejder direkte sammen med produktionsselskaber, kunstnere og DFI.”

“Det er fremragende helt dokumentarisk at kunne vise en tidslinje fra den dag Anders Walthers læste bogen Ivalu til han tre år senere står med en færdig film.”

“Til bogen hører der en række interaktive opgaver med som rent mediedidaktisk er geniale.”

” … ærmerne skal smøges op, og fårene skal skilles fra bukkene. Fåret er printudgaven af bogen. Den kan I parkere på hylden, mens I logger ind på Systime og lader bukkene komme på græs.

“Har man ikke adgang til Systime, må man jo en tur på kontoret (evt med lidt Scorsese-mindset i baghånden).”

“Det er helt åbenlyst, noget der er brugt mange ressourcer og høj faglighed på. Både fra forfatterne, men også fra forlagets side.”

– Cut Magazine, februar 2024

 

"Dorte Granild og Mette Wolfhagen har en udsøgt evne til at forkæle os lærere med nogle fremragende og absolut brugbare bøger."

"Granild og Wolfhagen har begået en meget interessant og grundig bog, som er anvendelig både i dansk og mediefag."

"Med denne bog har Granild og Wolfhagen endnu en gang præsteret et stykke tankevækkende og interessant faglitteratur, som går meget grundigt til værks, og hvor man kan mærke forfatternes passion for genren."

"Bogen skal efter min mening have seks ud af seks stjerner, da den er en kærkommen udgivelse til begge mine fag (dansk og mediefag), idet den giver mulighed for at udvide lærerens og elevernes horisont inden for ikke blot denne genre, men også filmproduktion generelt."

– Gymnasieskolen, december 2023

SHORTS. Kortfilm i undervisningen

Vælg dit produkt
Fra 26.00 DKK Ekskl. moms