Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Systime
Tilbage til oversigt
Casevirksomheder på EUD/EUX får hæder og vinder priser

Casevirksomheder på EUD/EUX får hæder og vinder priser

Ifølge en international undersøgelse fra Forbes er JYSK rangeret blandt de bedste arbejdsgivere i verden. Det fortæller en artikel på gojysk.com. Det omfattende casemateriale om JYSK er opdateret til den kommende caseeksamen. 

Pricerunner har netop kåret årets e-handlere for 2022. Prisen går til SPORT 24 inden for kategorien sport. Hent inspiration til casearbejde og -eksamen med SPORT 24 som afsæt i Studievaner på EUD/EUX

Søstrene Grene vinder pris for bedste detailkoncept og har også succes online. Find en casebeskrivelse af Søstrene Grene og brug fx casen i erhvervsområdet. 

Too Good To Go blev for få år siden hædret som den hotteste vækstvirksomhed og har netop fået en placering på Time Magazines liste over de 100 mest indflydelsesrige virksomheder i verden. Inddrag Too Good To Go i bæredygtighedsprojekter og sæt fx fokus på digitale forretningsmodeller i faget Afsætning F-C til EUD/EUX.  

Casebeskrivelserne er opdateret med faktaoplysninger og friske artikellinks i anledning af, at der er taget hul på dokumentationsopgaver, projekter og eksamen

Skrevet af: Birgitte Schou - Projektleder
Udgivet: 12. maj 2022