Systime

Webinarer

Kommende webinarer – se herunder

Gratis webinarer med fokus på hands-on erfaring, digital didaktik og konkrete eksempler, du kan bruge som inspiration til din undervisning.

Se eller gense et tidligere webinar

Blev du forhindret, eller vil du gense et webinar, har du mulighed for at se afholdte webinarer, når det passer dig.

 

November

Fysik: Differentieret undervisning med ABaCus – Kom godt i gang

Med ABaCus Fysik kan elever nemt træne de grundlæggende begreber og formler. Som lærer får du let adgang til undervisningsdifferentiering og variation i fysiktimerne.

Webinaret fokuserer på aktiviteten adaptiv træning, hvor eleverne løser opgaver, der løbende tilpasser sig deres niveau, og på aktiviteten opgavesæt, hvor eleverne får et sæt fysikopgaver, som læreren har udvalgt på forhånd.

Oplægsholder: Michael Lentfer Jensen, lektor i fysik, matematik og astronomi på Alssundgymnasiet i Sønderborg og spørgsmålsforfatter på ABaCus Fysik.


Tidspunkt: 21. november kl. 15.30 

Læs mere og tilmeld dig webinaret


December

Kemi: Bliv inspireret til undervisning i lægemiddelkemi

Bliv inspireret til at undervise i lægemiddelkemi med udgangspunkt i den nye og stærkt reviderede udgave af bogen Lægemiddelkemi, der nu også findes som iBog.

Tidspunkt: 1. december kl. 15.30-16.30

Læs mere og tilmeld dig webinaret

December

Engelsk: Nye vinkler på den sorte amerikaners stemme i det moderne USA

Webinaret introducerer nye vinkler på, hvordan man kan undervise om sorte amerikaneres historie, borgerrettigheder, racisme og aktuelle forhold, som kan være medvirkende til at give eleverne et nuanceret billede af forholdene i det moderne USA.

Tidspunkt: 7. december kl. 15.30-16.30

Læs mere og tilmeld dig webinaret