Systime

Workshops for faggrupper

Er du og din faggruppe interesserede i at høre mere om de muligheder, en fagpakke til faget tilbyder, så kan I booke en gratis 2 timers workshop.


Workshoppen vil vise fagpakkens udgivelser fra Systime og Gyldendal, give et overblik over emner og materialer samt vise de didaktiske og planlægningsmæssige muligheder ved brug af fagpakken.


Tid og sted:
Workshoppen varer ca. 2 timer og afholdes på din skole. Både indhold og tidspunkt kan skræddersys ud fra lærergruppens behov og ønsker.
Book workshop

iBogsworkshop

Hos Systime vægter vi den gode brugeroplevelse højt, og vi vil gerne sørge for, at du er godt klædt på til at bruge iBøger i dagligdagen.


Book en gratis 2-timers workshop, der sætter fokus på, hvordan digital didaktik kan understøtte elevernes læring og skabe variation i undervisningen. I får besøg af en erfaren gymnasielærer, som vil give jer ideer til, hvordan interaktive og digitale undervisningsmaterialer fra iBøger kan bruges i undervisningen, og som vil lægge op til dialog med lærerne om digital didaktik.

Tid og sted:
Workshoppen varer ca. 2 timer og afholdes på din skole. Både indhold og tidspunkt kan skræddersys ud fra lærergruppens behov og ønsker.
Book workshop

Book en gratis workshop

Send en e-mail til systime@systime.dk eller ring på tlf. 70 12 11 00. Oplys venligst skole, antal lærere der deltager, forslag til tidspunkter samt hvilken workshop I ønsker. Hvis I kunne tænke jer en workshop inden for et område, som ikke er nævnt her, hører vi også gerne fra jer.
 

Gratis fagdidaktiske kurser om Tekstlab på din skole

Book et gratis kursus på din skole om TekstLab – dit interaktive og videobaserede læse- og skriveværksted.

Det konkrete tidspunkt for kurset aftales mellem skole og oplægsholder.

Introkursus til LæseLab, KreaLab og shared reading

I Intro-kursus til LæseLab introducerer forfatter og videoformidler af LæseLab Cecilie Ruby Tolstrup guidenes forskellige trin og de didaktiske overvejelser og anvendelsesmuligheder.

Derudover giver Cecilie en introduktion til KreaLab, som har fokus på kreativ skrivning og udvikling af elevernes personlige, kreative og reflekterende stemme med inddragelse af de to portaler Lyrikporten og Ny Læring.

Afslutningsvist fremvises metodedelen om shared reading i LærerLab.

Oplægsholder: Cecilie Ruby Tolstrup
Varighed: 1 time
Book kursus

Introkursus til SkriveLab, KreaLab og formativ responsgivning

I Intro-kursus til SkriveLab introducerer forfatter og videoformidler af SkriveLab Lisbeth Maria Hansen guidenes forskellige trin og de didaktiske overvejelser og anvendelsesmuligheder.

Derudover giver Lisbeth en introduktion til KreaLab, som har fokus på kreativ skrivning og udvikling af elevernes personlige, kreative og reflekterende stemme med inddragelse af Kunstportalen.

Afslutningsvist fremvises metodedelen om formativ responsgivning i LærerLab.

Oplægsholder: Lisbeth Maria Hansen
Varighed: 1 time
Book kursus