Systime

Systime - en del af Gyldendal-gruppen

Gyldendal

I 2021 fusionerede Gyldendal og Systime A/S med Gyldendal som det fortsættende selskab. Det betyder, at Systime nu er en del af Gyldendal.

Gyldendal består af divisionerne Gyldendal Forlag, som udgiver bøger til det private marked, og Gyldendal Uddannelse, som leverer undervisningsmaterialer til alle uddannelsesniveauer.

I Gyldendal Forlag findes redaktionerne Skønlitteratur, Nonfiktion, Børn & Unge, Cicero og Flamingo. Denne del af forlaget kaldes også for Trade. En del af Gyldendal Forlag er vores svenske lydbogsforlag Word Audio Publishing International, også kaldet WAPI.

Gyldendal Uddannelse består af flere uddannelsesforlag og en stor portefølje af e-learning og mentoring. Gyldendal uddannelse udgiver materialer til områderne grundskole, gymnasium, videregående uddannelse og EUD, hvor forlagene Munksgaard, Hans Reitzels Forlag og Systime hører under. Til Gyldendal uddannelse knytter sig også Gyldendal e-learning, der designer og leverer digitale læringsløsninger, og MentorDanmark, der er Danmarks største og ældste lektiehjælpsudbyder.