Systime
Fagpakker

Fagpakker

– alle iBøger til dit fag fra Gyldendal og Systime.

Byg forløb og søg på tværs af iBøger | Arbejd med altid opdateret materiale | Adgang til de nyeste iBøger 

Få alle iBøger® til dit fag

Med en fagpakke fra Systime kan du frit vælge hvilke iBøger®, du ønsker at arbejde med i din undervisning. Fagpakken giver dig og dine elever adgang til alle iBøger® til dit fag fra Systime og Gyldendal, herunder tema-, metode- og grundbøger. Du har mulighed for at søge på tværs af indhold, og på den måde kan du som underviser nemt bygge forløb og skabe en varieret undervisning med indhold fra flere udgivelser. 


Det digitale og interaktive format iBog® gør undervisningen mere levende for eleverne og aktiverer dem gennem fx quizzer, opgaver og videomateriale. Vores iBøger® opdateres jævnligt, ligesom de nyeste iBøger® løbende tilføjes til fagpakkerne. Således har du med en fagpakke altid de nyeste og mest aktuelle undervisningsmaterialer lige ved hånden. 

Vi tilbyder fagpakker til de fleste fag på de gymnasiale uddannelser som fx dansk, historie, matematik og samfundsfag. Brug filtreringen her på siden til at finde den, du skal bruge. Du bestemmer selv, om du ønsker adgang til alle årgange, én årgang eller en enkelt klasse eller niveau.